Ясен Петров: Не бяхме концентрирани пред гола

09:11
Ясен Петров: Не бяхме концентрирани пред гола
Старши-треньорът на Левски Ясен Петров коментира двубоя с Черноморец Бургас, в който неговият тим загуби с 1:2.

"Играхме срещу един доста подреден отбор. Знаехме силните и слабите им страни, за съжаление не успяхме да неутрализираме силните. Иначе владеехме инициативата през голяма част от мача, но не бяхме концентрирани пред гола. Допуснахме и грешки в защита", каза Ясен Петров.

"Няма мач който да не е важен и това се опитвахме да внушаваме на футболистите през седмицата. За съжаление не успяхме днес да вземем трите точки, но причинита можем да я търсим само в нас", допълни той.

"Ние влизаме от мач в мач и де факто нямаме време да коригираме грешките. Ще ги отстраняваме в движение. След почивката вдигнахме оборотите, но беше късно, трябваше по-рано да го направим. Бяхме планували Грийн да играе 60 минути,  оттам-нататък смените ни бяха офанзивни, защото бяхме догонващи в резултата. Успяхме да създадем напрежение пред вратата на Черноморец, но пропуснахме положенията си. Йовов е играч на който много държим и много внимаваме как да го възстановим. Истината е, че за днес той не беше готов, просто искахме да пътува с нас, за да води тренировъчен процес", каза още Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

toblero_Bg
16.08.2010 09:53

Ясен говори повече за положението което Гаджев удари греда и Гара не вкара, НО ако беше вкарал гола се отменяше поради засада. Успех момчета в Лига Европа, а на Черноморец - дано падате постоянно ако се класирате за Лига Европа, да ви бие и Ботев дори