Балъков слага двама да пазят Гарата

09:21
Балъков слага двама да пазят Гарата
Треньорът на Черноморец Бургас Красимир Балъков се е заканил на голмайстора на Левски Гара Дембеле. Гарата ще води "синята" атака тази вечер на стадион "Лазур" в Бургас, където е дербито на кръга.

Балъков ще възложи на двама играчи да пазят Гарата, който има 9 гола в досегашните си шест мача за Левски. Най-вероятно до французина ще бъде лепнат капитанът Траян Дянков, в мисията по опазване на Гарата ще му помага и тунизиецът Енис Хайри, пише "7 дни спорт".

СХЕМИТЕ
Черноморец ще играе във вариант 4-4-2, като в защита на двата фланга ще действат Йохен Зайц и Орлин Старокин. Титуляр в халфовата линия ще почне голмайсторът от победата над ЦСКА миналия уикенд Педриня, там ще бъдат още Марсио, Рикардо Андре и Гонзалес. В нападение излизат Адриан Фернандес и Георги Андонов. Левски излиза във вариант 4-3-3. Изненадите ще бъдат в средната линия, където дебют се очаква да направи новият холандец Сержиньо Грийн. В атака вляво от Гара Дембеле ще бъде Жоазиньо, а вдясно - Даниел Младенов.

КОНТУЗЕНИТЕ

В Черноморец травма лекува Габриел Ац. От Левски е контузен Лъчезар Балтанов.

В ПРЕДИШНИЯ КРЪГ

Черноморец победи ЦСКА 2:1 в София. Левски надигра с 3:1 Локо София на Герена.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

koeficenta1922
15.08.2010 15:32

задалйително ще направи мача интересен,но и да не вкара ще ев осножата на победата на Левски,в която няма съмнение *thumb_up* *beer* *stop*

pirojkata
15.08.2010 13:02

ме4тай си ... *party* Айде стига му толко аванта.. *lol*

teooo1
15.08.2010 11:29

хахахаха и целият отбор да сложите по петите му пак ще вкара някой гол *thumb_up* голям голаджия е *beer* *party*