Станислав Манолев със собствен сайт

16:57
Станислав Манолев със собствен сайт
Стартира амбициозният проект - личния сайт на Станислав Манолев. В сайта нще се предлови всичко, което се предполага, че може да предложи личния  сайт на един  футболист.

Организаторите ще се постараят първи да Ви информират за всичко, което се случва около Станислав Манолев, както в личен, така и в професионален план. Нашият източник на информация разбира се че ще бъде самия Станислав Манолев ... нали все пак това е неговия сайт !

Към сайта ще има (в по-късен етап) и форум, в който след като се регистрирате ще можете да се запознаете и с други негови фенове. Ще имате възможността да зададете вашите въпроси към Станислав а той на свой ред да ви отговори. Направили сме и секция "Галерия", която ще има много негови снимки, както професионални, така и лични. В секция "Интервюта" ще има интервюта със Станислав, както и отговорите на отправените от Вас въпроси. На края можем само да ви пожелаем приятен престой  и много забавления в официалния сайт на Станислав Манолев.

Вижте сайта на Станислав Манолев: www.stanislavmanolev.eu

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fishky
05.09.2010 12:25

Сайта е, меко казано, с отвратителен дизайн и няма да е зле, екипа да понаучи малко правопис поне на български език. Иначе идеята е добра, но изпълнението посредствено.