Павел Дочев зачеркна италианците за мача в Севлиево

11:25
Павел Дочев зачеркна италианците за мача в Севлиево
Павел Дочев ще заложи срещу Видима-Раковски на състав, в който няма да има нито едно ново попълнение.

Това се налага както заради проблемите с контузени и наказани футболисти, така и с трагичната форма на част от новите попълнения. Треньорът на ЦСКА вече е на път да свали доверието си от италианците поне на този етап. Той е разочарован от слабата форма на Марко Еспозито и Кристиан Тибони, докато Джузепе Акуаро е наказан и не е в групата за мача в Севлиево. Главно заради италианците бе организирана извънредната контрола с Ботев Враца, но конфузната игра на "армейците" отдалечи новите чужденци от стартовия състав.

Дочев вече се оплака, че е принуден във всеки мач да започва с нов състав, а на практика играе и с отбора от миналия сезон. За гостуването на Видима той пак няма да може да разчита на контузените Фабрицио Грило и Йордан Минев, но по-голяма ще е загубата на наказаните Джузепе Акуаро и Борис Галчев.

При това положение защитата отново ще има прекроен вид. В центъра й трябва да си партнират Павел Виданов и Апостол Попов, които в края на миналата година показаха добър синхрон. По фланговете пък ще действат Румен Трифонов и набиращият скорост младеж Мартин Дечев.

Най-сериозни са колебанията на Дочев за халфовата линия, където запазено място има единствено капитанът Тодор Янчев. До него като вътрешен полузащитник сигурно ще се появи Коста Янев, въпреки че той разочарова в контролата срещу Ботев Враца. Другата възможност пред треньора е Уилям Тиеро, но той не е направил все още официален дебют за "червените" и не се намира в оптимално кондиционно състояние. Със сигурност обаче ганаецът ще влезе в игра като резерва, дори и да не попадне в стартовия състав. Същото се отнася за холандеца Грегъри Нелсън, който единствен показа класа и желание при конфузната загуба от врачани през седмицата.

По всяка вероятност обаче тъмнокожият футболист ще е първи вариант на Дочев за смяна след почивката, като по крилата отново ще атакуват Спас Делев и Александър Тонев. Маркиньос вече свикна с ролята си на втори нападател, а в предни позиции отново Димитър Илиев ще се бори с противниковите защитници.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари