Фърги: Не очаквах Нюкасъл да се върнат в елита от първия опит

11:09
Фърги: Не очаквах Нюкасъл да се върнат в елита от първия опит
Не вярвах, че Нюкасъл ще успее да се върне във Висшата лига още от първия опит, коментира мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън.

През миналия сезон "свраките" изпаднаха от елита, а от клуба си тръгнаха много футболисти. Въпреки това отборът спечели промоция.

Нюкасъл среща "червените дяволи" на сър Алекс в първия кръг от шампионата.

"Не очаквах те да се върнат толкова скоро в елита. Те продадоха доста играчи, след като изпаднаха и за мен е малко изненадващо, че се справиха с всичко това и намериха сили отново играят във Висшата лига. Определено мисля, че не е никак лесно да изпаднеш и след това да се завърнеш в елитната лига от първия опит. Много малко отбори са сторили това през годините, а един от тях е Нюкасъл. Мисля, че от клуба трябва да дадат голям кредит на доверие към мениджъра на отбора Крис Хътън", сподели Фърги.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
16.08.2010 21:32

Наистина, това е отбор с традиции, не е за подценяване. Макар че никога не съм им бил фен, винаги са вдъхвали респект в мен. Не са много отборите, които са го правили, но и двата тима в мача днес са такива *smile*

ManUtdTillidie
14.08.2010 12:12

И то не само спечели промоция след като толкова футболисти си отидоха а и смачкаха всичко живо в Чемпиъншип и завършиха първи!