Народът не вярва на Мъри и националите

10:09
Народът не вярва на Мъри и националите
Едва 15% смятат, че националите ще се класират на Евро 2012

Народът не вярва на Станимир Стоилов и неговата банда. И няма как да е иначе, защото на хората им писна от правилния футбол на Мъри. Те не са глупави и виждат какво става, виждат как другите ни бият и как от 2004-а не сме били на голямо първенство. Затова и народът няма грам доверие в отбора.

Едва 15% от участниците в мащабното проучване на "Еврофутбол" вярват в класирането на отбора за европейското първенство през 2012 година в Полша и Украйна.

Попълнени бяха 11 396 анкетни листа в 750-те букмейкърски пункта. Резултатите са отчайващи.

39% са на мнение, че успехът може да бъде постигнат при известни условия и голям късмет. Отрицателно са настроени 40%, а 6% са посочили "не мога да преценя".
Ако разгледа внимателно проучването, Станимир Стоилов трябва да си събере багажа и бързо-бързо да се омете от националния отбор. Защото 54% от хората му нямат доверие.

На въпроса: "Смятате ли, че националният отбор по футбол трябва да има нов треньор?", са дадени следните отговори:


- Да - 17%

- Да, защото резултатите не са добри - 15%
- Да, но само ако е чужденец - 22%
- Не - 5%

- Не, няма време, квалификациите започват - 11
- Не, нека оставим Станимир Стоилов да работи на спокойствие - 30



В отговорите личи и клубната принадлежност на участниците в анкетата. Едва 11% от "сините" фенове са твърди, че Мъри трябва да си ходи, докато 40% му имат доверие. На противоположния полюс са "червените" - 22% срещу 14%.
Допитването за селекционера - българин или чужденец, пък раздели хората на две почти равни части. 30% са за треньор отвън, а 32% - за българин.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Futbulfen
14.08.2010 12:04

linerov65 много си далече от футбола.Мъри е оптималния вариант в момента и мисля,че положителните неща,които видяхме откакто е треньор са много повече от отрицателните..той пое националния обречен в предишните квалификации и все пак в някои мачове показа,че с него имаме някакъв лъч светлина (изкл. мача с Кипър).Отбора играе добре,има облик.Аз лично гледах мача с Русия и останах много доволен от спокойното и прецизно владеене на топката..от начина,по който не оставихме руснаците (а те са един стойностен отбор) да играят.Надиграхме ги насред Русия и сега си мисля,че можем да излъжем Англия.Нека застанем зад Мъри,защото той определено може.Свалете свинските червени очила,забравете как ви мачкаше в родното първенство и нека подкрепим национала.

linerov65
14.08.2010 11:56

ице ли си мице ли си вземи провери малко кой след пената има успех,а това е е е е сетосе де ало пубер4о Пламен Марков с най скапания отбор горе долу като сега ги класира убедително на европейското в португалия и мръ4о с нищо не показа до тук 4е има сили и умения да го направи това доверие му се дава по приятелски и менеджърски интереси обицата и танев боби си взима пая и вси4ки доволни а нас зрителите ку4ета ни яли *lol* *sick* *thumb_down*

winn3rbg
14.08.2010 10:27

Трябва да подкрепим националния, докато имаме шансове за второ място. Иначе не е много честно, защото като паднахме 6:1 от Сърбия обвиниха Пламен Марков за некадърник и го изгониха, а при 4:1 от Кипър Перуката каза, че Мъри е топ треньор, но футболистите ни са слаби. Просто не е еднаква покрепата.

ice_arsen
14.08.2010 10:19

от това което прочетох в статията виждам че най-много са хората ,които са казали "- Не, нека оставим Станимир Стоилов да работи на спокойствие - 30
" т.е. нека да видим кво 6те направи аз лично мисля че досега след касметлията Пената не сме имали по-добър тренйор от Мърчо и му желая успех с тези половон футболисти които има на разположение и съм оптимист за второто място в групата *thumb_up*