Ходжсън: Не очаквайте чудеса, Челси, Ман Юнайтед и Арсенал са много пред нас

09:55
Ходжсън: Не очаквайте чудеса, Челси, Ман Юнайтед и Арсенал са много пред нас
Все още сме далеч от класата на Манчестър Юнайтед, Челси и Арсенал, призна мениджърът на Ливърпул Рой Ходжсън.

Специалистът изтъкна факта, че Арсен Венгер и сър Алекс Фъргюсън работят доста години с отборите си, за да достигнат нивото, на което се намират.

"В момента работим усилено, за да бъдем отново конкурентно способни и да се превърнем в добър отбор. Към този момент обаче ние сме доста далеч от големите отбори като Арсенал, Челси и Юнайтед. Не трябва да забравяме, че Арсен Венгер и сър Алекс водят отборите си от десетки години и съставите са им много добре сработени. Няма как да си правим илюзии, че ще мога да направя чудеса за толкова кратко време в тима. Просто не можем да достигнем нивото на големите след толкова малко работа", каза Ходжсън.

"Не искам да правя някакви изказвания докъде можем да стигнем. Миналият сезон завършихме 7-и, но този сезон ще направя всичко възможно да върна отбора в топ четири. Не мога на сто процента да гарантирам или да обещая, че това ще стане факт, но всички в отбора ще се опитаме да направим нашето желание реалност", сподели още бившият мениджър на Фулъм.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gerrard9000
15.08.2010 17:09

заслужаваме победа за летящ старт *thumb_up* нека накажем топчиите а като ги гледам сити не са много добри и ще се справим с тях *beer* You"ll never walk alone.

sneji_88
15.08.2010 13:56

*thumb_up* Добре започва - според мен нап-рави добри трансфери и това изказване покаазва много за него - не е от онези кучета, които много лаят, а не хапят *smile* Аз лично възлагам големи надежди на Рой Ходжсън и се надявам да ги оправдае *beer* Успех на всички, които подкрепят клуба с най- верните фенове в света *wink* LIVERPOOL FOREVER !!! YNWA !!!

Liverpool_fan86
14.08.2010 18:32

"и да се превърнем в добър отбор " Алейййййййй кви са тия думи , че ние сме си голям и добър отбор и ВИНАГИ сме били, миналата 7-ми ама по миналата 2 - ри , тъи че и таз година газ до дупка и щампиони *smile* *thumb_up* ще ги чакаме тия чудеса.Гледах Ман.сити и Тотнъм нищо особенно не са можем да ги бием.Утре бием Арсенал и тръгваме похода към титлата Успех *beer*

rokera_henry
14.08.2010 12:26

Това изказване ми звучи "леко" като застраховка при провал.. *smile*

nino4
14.08.2010 11:32

Ще очакваме чудеса, това е вярата *wink*

gunter
14.08.2010 10:10

поне не е надувка като Рафа!евала и успех,макар да съм от Арсенал *thumb_up*