Челси си играе отново с огъня, Сантош ги топи за Неймар

17:23
Челси си играе отново с огъня, Сантош ги топи за Неймар
Бразилският клуб Сантош възнамерява да се оплаче от тима на Челси пред ФИФА, тъй като твърди, че "сините" от Лондон са водили нелегални преговори с тяхната звезда Неймар.

Бразилците твърдят, че са отхвърлили две официални оферти за 18-годишния нападател, като едната, направена през миналия месец, е била от страна на Челси за 20 милиона евро. От Сантош вече заявиха, че няма да пуснат играча за по-малко от 35 милиона евро, което е сумата, записана в неговия договор.

Президентът на Сантош Луиш Алваро Рибейро обаче заяви днес: "Английският клуб ни предостави официално предложение за закупуване на играча преди известно време, след като преди това бяха говорили с футболиста и негови представители. Ние отхвърлихме офертата и дадохме ясно да се разбере, че нямаме интерес да преговаряме с Челси за състезателя, който има договор с нас. Аз обаче разбрах, че тази обсада продължава. Това е недопустимо по етични причини. Според нормите на ФИФА, Сантош ще защитава своите интереси и така ще попречи тези принципи да бъдат нарушени."

От Сантош обявиха, че адвокатите на тима са подготвили документи, които ще бъдат изпратени във ФИФА. Световната футболна централа вече наложи забрана за купуване и продаване на футболисти на английския тим, заради нелегалния трансфер на Гаел Какута от Ланс. Лондонският клуб обаче веднага обжалва наказанието пред Арбитражния спортен съд и забраната за правене на трансфери на "сините" бе вдигната.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
14.08.2010 14:31

kirko - аз съм на толкова години отколкото Ливърпул нямат титла *lol*

kirko
14.08.2010 01:12

lolipop ливърпул колкото титли имат ти толкова години нямаш такаче тих те искам

Lollipopp
13.08.2010 23:36

Notlike - вие от Ливърпул само това ли чакате за да се опитате да я вземете най-накрая тая титла *lol*

Notlike
13.08.2010 20:34

Сега обаче ще я загазят. Няма да им позволят трансфери. Един път мина - втори път не..

benjakis_
13.08.2010 18:36

това ще да е някъде до Лом според мен *smile* *lol* *party* *thumb_up*

gazlata
13.08.2010 18:08

'' от Ломдон са'' Алоооооо ? ЛоНдон *wonder* *stop*