Сър Алекс: Казах си: Защо да не го вземем?

18:17
Сър Алекс: Казах си: Защо да не го вземем?
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън изрази задоволството си, че тимът му започва сезона във Висшата лига чак в понеделник с мач срещу Нюкасъл.

Юнайтед имаха пет футболисти, които играха на международно ниво през седмицата и Фъргюсън смята, че допълнителната почивка, която неговите играчи ще получат е добре дошла. Конкурентите на Юнайтед - Челси, Арсенал, Тотнъм, Манчестър Сити и Ливърпул, играят или в събота, или в неделя.

"Да играем в понеделник е страхотно за нас, защото някои от играчите пътуваха през седмицата", заяви шотландецът.

"Хавиер Ернандес бе в Мексико, Ди-Сунг Парк в Южна Корея, Рафаел в САЩ с Бразилия, Джони Еванс в Черна гора със Северна Ирландия, а Неманя Видич в Сърбия. Разбира се, днес те ще тренират, но не се знае в какво състояние ще са и трябва да изчакаме, за да разберем. Ние обаче играем чак в понеделник и това ни дава няколко допълнителни дни да се подготвим", продължи Фъргюсън.

Той изрази и радостта си, че е победил няколко клуба за подписа на португалския нападател Бебе. Юнайтед плати 7.4 милиона паунда за 20-годишния играч, който има едва няколко мача за Витория Гимараеш.

"Той е бърз, играе еднакво добре с двата крака. Други отбори също проявиха интерес към него и трябваше да вземем бързо решение. Казах си: "Защо да не го вземем?". Той е млад, а ние се отнасяме добре с младите играчи", завърши наставникът на Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация