Миньор се прицели в 6-ото място на таблицата

15:27
Миньор се прицели в 6-ото място на таблицата
Отборът на Миньор Перник ще преследва шестото място в таблицата, въпреки че стартира новото първенство с две поредни загуби от Литекс и Славия, а в момента заема предпоследно място в класирането след два изиграни кръга.

Целта обяви треньорът на "чуковете" Антон Велков, който е провел разговори през седмицата с футболистите и президента Никифор Вангелов за целите на тима през новия сезон.

Групата за предстоящия мач с Монтана, няма да претърпи промяна от последния двубой със Славия, тъй като в отбора няма здравословни проблеми и всички играчи се готвеха пълноценно, през седмицата. Единствено по специална програма продължава да тренира Любомир Тодоров, който се контузи по време на подготовката на отбора в Банско.

"Много е добре да се спечели гостуването на Монтана и мисля, че тогава нещата ще си дойдат на мястото. Стартът за нас е неуспешен от гледна точка на резултатите, но и друг път ни се е случвало. От играта на моя отбор не мога да не бъда доволен и съм сигурен, че след като спечелим една победа, ще последват и новите успехи. На този етап е важно да запазим самообладание и да излезем спокойни за мача, тъй като не спокойните хора не могат да си вършат добре работата", коментира Антон Велков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация