Селекционерът на САЩ поема Астън Вила

14:45
Селекционерът на САЩ поема Астън Вила
Боб Брадли е напуснал поста национален селекционер на САЩ, за да поеме тима на английския Астън Вила.

Бирмингамци си търсят нов наставник, след като Мартин О\'Нийл напусна поста по-рано тази седмица.

Американският собственик на клуба Ранди Лърнър е фен на сънародника си Брадли и работата, която той е свършил с националния отбор на САЩ. Очаква се Брадли да бъде обявен за треньор на Астън Вила следващата седмица.

52- годишният специалист е водил отборите на Ди Си Юнайтед и Чикаго Файър, преди да стане национален селекционер на "янките".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
13.08.2010 15:47

ЕВАЛА *beer* тъкмо ги бях отписал. Сега да видим дали Милнър ще отиде в Сити. Рио Кокър може и да измести Стенли, а може и да играят 4-5-1. Все пак поради факта че Петров беше капитан може и да остане титуляр. Най добре е Милнър и Стенли да са в средата от ляво Даунинг а Уестли Йънг от дясно. Найджъл Рио Кокър не взлизаше в сметките на О'Нийл заради някакъв конфликт, сега обаче мисля че това ще се промени. Нищо чудно Демпси от Фулъм да премине във Вила, особено ако Милнър отиде в Сити, Клинт ще го замести напълно. На вила им трябва още един нападател и няма да се учудя ако вземат (под наем вероятно) Алтидор. Боп Брадли е научен да работи с млади играчи и да гради по този начин един тим в продължение на няколко години, поне така беше като треньор на САЩ. Именно затова мисля, че е добър вариант за Вила тъй като те се славят с една от най добрите школи в Англия.