Утре Арбитражният съд се произнася за Румен Трифонов

18:42
Утре Арбитражният съд се произнася за Румен Трифонов
Арбитражният съд трябва да се произнесе утре по казусът с Румен Трифонов, който през зимата премина в ЦСКА от Миньор Перник.

От тогава вече изминаха шест месеца, а "червеното" ръководство не е превело нито лев в касата на клуба от Перник по трансфера. Това принуди ръководството на "жълто-черните" в края на юли да внесе жалба в Арбитражния съд. "Чуковете" също така нямат интерес да си връщат Димитър Илиев и според шефовете на клуба, слуховете, които пращат нападателя в Перник, са дело на ЦСКА.

Изпълнителният директор на Миньор Пламен Атанасов заяви, че са били достатъчно коректни към ЦСКА, но вече е време да си получат парите за футболиста. Клубният началник не се съмнява, че съдът ще се произнесе в полза на Миньор, тъй като договорът между двата клуба и футболиста е надлежно подписан. Също така той заяви, че ЦСКА пуска информации, че Миньор иска да си върне Димитър Илиев. Стана ясно, че освободените през изминалата седмица трима футболисти от отбора Николай Харизанов, Павле Делибашич и Атанас Николов пред нотариус са разтрогнали по взаимно съгласие договорите си с клуба. Последният подписа за 2 години договор с Пирин Благоевград. Пламен Атанасов също така опроверга информациите, че Лех Познан иска да привлече Даниел Златков. Атанасов сподели, че лично той е настанил скаута на полския тим в ложата на стадион "Осогово" в Кюстендил по време на мача между Миньор и Славия, но не е ясно, кой точно футболист представлява интерес за поляците.

"Може да си са харесали Адриан Олегов, защо се пише за Даниел Златков. Лично на мен човекът на Лех Познан нищо не ми каза, кой футболист следи. Така, че всичко е журналистически интерпретации", коментира Атанасов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

guilermo_burgos
13.08.2010 10:50

Смърт за ЦСКА! Тоя скапан "отбор" само съсипва останалите отбори, като им краде футболистите буквално. Съсипаха Ботев Пд, дължаха им над 800 000 лева, имат да дават доста пари за Спас Делев и Борис Галчев на Пирин, не съм сигурен дали се издължиха на Черноморец за Платини, (което ако не е така няма и да се случи защото го съсипаха отвсякъде), УЕФА ги изхвърли от евротурнирите, което в нормалните държави трябва да бъде последвано и от изхвърляне в аматьорския футбол, но не и в България. После чорбарите пищят че имало геноцид срещу ЦСКА. БФС да се осъзнае и да спре да реанимира тоя пропаднал отбор! Само Левски!! *cigarette*