Дзеко: Волфсбург ме излъга, бесен съм

15:30
Дзеко: Волфсбург ме излъга, бесен съм
Звездата на Волфсбург Един Дзеко заяви, че е бесен на своя тим, заради факта, че "вълците" отказаха да спазят своето обещание да го пуснат през това лято в по-голям клуб.

Националът на Босна и Херцеговина, който е обект на интерес от страна на Милан, Ювентус и Манчестър Сити, заяви за днешния брой на "Билд":

"Бесен съм на Волфсбург! Те нарушиха обещанието, което направиха пред мен миналото лято. Бях помолен да остана още една година и ако Милан все още ме искат, те трябваше да ме пуснат. Това лято "росонерите" питаха отново за мен, но те не бяха единствените. Ювентус направиха и правят всичко възможно да ме имат, но всяка тяхна оферта се отхвърля с лека ръка. Ули Хьонес пък ми каза, че споразумения, правени миналия сезон вече не важат, защото били правени с треньора Армин Фее и мениджъра Франк Елиг. Аз обаче искам да играя за голям тим и директорите на Волфсбург знаят много добре това."

Голмайсторът продължи: "Аз вече казах съвсем ясно, че Ювентус е най-добрият вариант за мен. Моята клауза за откупуване от 40 милиона евро не би трябвало да бъде пречка за трансфера, като тя бе вкарана в моя договор само заради интересите на тима. Моят агент пък потвърди, че Волфсбург са получи много оферти с тази сума от тимове от Италия, Испания и Англия. Имах шанс да си тръгна и той ми бе отказан. Надявам се на 31 август всичко да е решено. Знам, че и Байерн Мюнхен ме искат, но аз се виждам в друга лига, определено не в Бундеслигата. Ако не мога сам да реша кога да си тръгна, то със сигурност те не могат да ме спрат да отхвърлям оферти, които не ме привличат изобщо, нали така?."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUtdTillidie
12.08.2010 15:39

Да глобят Болзбург тия келеши и средняци и да пуснат Дзеко свободен както пуснаха Пандев от Лацио.