Масчерано: Искам да си тръгна

15:49
Масчерано: Искам да си тръгна
Аржентинският полузащитник на Ливърпул Хавиер Масчерано заяви, че няма проблем със сегашния си клуб, но призна, че иска да смени обстановката и страната.

Халфът заяви след победата на Аржентина с 1:0 над Ирландия: "Единственото нещо, което искам да кажа е, че аз нямам нищо срещу феновете на Ливърпул, нито срещу хората в града. Моят проблем не е, че играя за Ливърпул. Аз съм горд, че нося екипа на този тим. Причината е друга. Казах вече на новия мениджър, че искам да заиграя в друга страна, не съм казвал, че искам да играя за определен друг клуб - това са фактите. Понякога гледам нещата, които се пишат в пресата, но истината е, че аз искам да благодаря на всички в Ливърпул, защото те ме подкрепяха още от първия ден."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

YAYA
12.08.2010 18:06

Ехеее,браво SwedeN отдавна не бях чел такъв верен и точен коментар *wink*

SwedeN
12.08.2010 17:51

Аре махай се, мрънкало.Затова трябват британски, скандинавски и германски футболисти в клуба, а не разни разлигавени латиноси, които през година да скимтят за щяло и нещяло.Преди Ливърпул беше никой, една резерва на Уест Хям, след Ливърпул отново ще си никой, дано се събереш с мазния си бивш мениджър, за да съсипете заедно европейския шампион и за пореден път да лъснете през целия свят.Най-лесно е да се замени дефанзивен халф и това е функцията на Поулсен.20 милиона разлика в цената и двамата имат сходни качества.Може Мрънкарано да е по-малко по-добър, но във фаза атака е гола-вода и три гола за три години го доказват.Хващай пътя и с тези прекрасни милиони да се купува някой класен офанзивен футболист - Агбонлахор, Ашли Йънг, Хунтелаар, Адам Джонсън, ШРФ и т.н.

ceco26
12.08.2010 17:03

*sad* Жалко, но явно не го свърта дълго време на едно място.