Обещаха премии във Видима за победа над ЦСКА

15:01
Обещаха премии във Видима за победа над ЦСКА
В интервю за официалния сайт на клуба президентът на Видима Раковски Ярослав Дончев изрази задоволството на Управителния съвет на клуба от добрия старт на отбора в първенството на "А" група.

- Г-н Дончев, как оценявате старта на първенството за Видима Раковски?


- Като ръководство, няма как да не бъдем доволни от четирите точки, които спечелихме в първите два кръга.Футболистите и треньорите показаха, че са свършили добра работа през лятната подготовка и, че съставът ни има сили да се представи успешно в първенството на най-силните български отбори. Радвам се, че до момента опровергахме скептиците, които смятаха че в първите кръгове няма да вземем дори точка.

- Ще стимулирате ли допълнително футболистите за силното начало?

За успеха срещу Академик, всички ще си получат премията, която е предвидена в клубния правилник. Що се отнася до равенството в първия кръг с Локомотив Пловдив, предоставяме допълнителна премия, независимо че за домакинските мачове бонуси се полагат само при победа. Решихме да направим това, защото оценяваме, стореното от момчетата, които демонстрираха не само добър футбол, но и силен дух, себераздаване и непримиримост. Смятам, че те ще останат доволни и при евентуален успех срещу ЦСКА, тъй като фирма от Севлиево – "Ядки Детелина" ЕООД, с която си партнираме от известно време,  предоставя допълнителна премия при победа или равен с "червените". Остава само да си заслужат бонусите.

Може ли да се смята, че финансово клубът е стабилен?

Да, изчистили сме старите си задължения. Правим всичко необходимо да плащаме редовно заплатите, за да може футболистите да мислят само и единствено за изявите си на терена. Ситуацията е трудна за всички клубове в България, не е по-различна ситуацията и при нас. Планираме бюджета така, че да завършим нормално първенството, без сътресения. Разчитаме на обединените усилия на ръководството, местния бизнес и Община Севлиево. Аз съм оптимист и смятам, че за футбола в Севлиево  предстоят добри дни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUtdTillidie
12.08.2010 15:37

Късмет на ВИдима и дано победят последния в класирането *thumb_up* *lol* *lol*