Дочев: Зафиров не е жертва на напрежението

13:49
Дочев: Зафиров не е жертва на напрежението
Треньорът на Ц ЦСКА Павел Дочев заяви, че бившия му помощник Адалберт Зафиров не е жертва на напрежението в отбора между българи и чужденци.

Наставникът на "червените" даде пресконференция преди мача с Видима Раковски от 3-ия кръг на "А" група. "Червените" продължават да са без точков актив след две загуби от Левски и Черноморец.

"Трети опит за нас да победим. Много важен мач за нас, предвид ситуацията ни. Излизаме за победа. Победата ни трябва. Смятам, че в предишните две срещи, които загубихме, играхме дори по-добре от противника, но просто ни липсваше шанс. Сега обаче вярвам в победата. Колелото трябва веднъж да зацепи, за да тръгне цялата машинария", сподели специалистът.

Той коментира и ситуацията с контузени или наказани играчи. "Грегори Нелсон е добре и ще мога да го използвам. При Тиеро нещата са 50:50. Акуаро и Галчев обаче са наказани. Независимо от това, в събота ще сме силни и достатъчно добри да победим", продължи Дочев.

Треньорът на "червените" не пожела да говори обстойно за ситуацията с отстраняването на Адалберт Зафиров и изваждането на Костадин Стоянов от първия отбор.

"Не искам да коментирам Адалберт Зафиров и Костадин Стоянов. Мачът с Видима-Раковски е много по-важен. Имаше напрежение между българите и чужденците в отбора, но сега настроението е добро и има пълна хармония. Зафиров обаче не е жертва на това напрежение. Няма да му търсим заместник. Стоянов трябва да си върне формата и аз ще преценя дали да го върна в отбора. Нямам нищо против него, но имам против отношението му", каза още Дочев.

"Теоретично е възможно Килиан Шеридън да може да играе в мачовете с ТНС от Лига Европа. Нивото на отбора все още не е вдигнато от миналия сезон, защото новите играчи не са в нужното състояние. Тези хора обаче ще ни помогнат. Имах участие в селекцията за този сезон, казах на кои постове ни трябват играчи", коментира още наставникът на ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
13.08.2010 12:33

Проблема не е в Дочев,а в липсата на организация в отбора!В Цска цари пълен хаос.Всичко е ден за ден,без ясна мисъл за бъдеще.Всеки полусезон се купуват по 6-7 нови футболиста,от който най-много един-двама да стават за нещо.Така не се прави отбор.Ситуацията има лесно решение,но явно не искат да я оправят.Не е толкова трудно да разбереш,че трябва един сезон да се налагат млади футболисти.От 7-8 младоци,поне 3-4-ма ще излезнат добри.Като се купят следващия сезон 2-3-ма найстина класни чужденци и ето ти го качествения отбор!

kolio_vg
13.08.2010 09:49

Какви идеи бе? Тоя само ще забие ЦСКА,върнете си Пенев,той ви направи да мачкате всички,тия футболисти от него ги наследихте,където ся играт,защото изгони всички чужденци,хвана всички пияни в отбора бил некадърен,нека ся Дочев да ви класира в Лига Европа като отстраните Динамо Москва,успех и биите ТНС да не се срамим поне

denso_90_vn
12.08.2010 20:27

А кой да е ако не Дочев? За мауриньо забрави мой! *thumb_up* това е човекът, който има идеите и само требва играчи и раководство да го слушат!

Natt
12.08.2010 14:51

Тоя некадърник кога ще разбере ,че той е излишния в отбора.Водил ми някакъв отбор в селските групи на Германия и вече сме голямото Добро утро.Ма то май ебането трябва да почне от пернишките боклукчии - турил сам го на мака им на всички.