Стоилов: Няма да си играем на иди ми – дойди ми с Бербатов

12:58
Стоилов: Няма да си играем на иди ми – дойди ми с Бербатов
"Като се има предвид, че мачът с Русия бе контрола, не мога да кажа на 100 % дали сме готови за Англия", заяви националният селекционер Станимир Стоилов, цитиран от Гонг, при завръщането на отбора от Санкт Петербург след загубата от Русия с 0:1.

"Удовлетворен съм от самочувствието, с което игра отборът, от контрола на ситуацията. Все пак от 5-а минута играхме по-отворено и рискувахме. Мисля, че отборът игра добре", добави Мъри.

Той внесе яснота и около тълкуванията на неговите думи, че Димитър Бербатов може да се завърне в националния отбор: "На пресконференцията след мача ми бе зададен въпрос дали очаквам нови футболисти за мача с Англия в това число и Бербатов и аз отговорих, че Митко винаги е добре дошъл в отбора стига да прецени той. По този случай обаче няма нищо ново. Поне аз не знам за това", каза Стоилов.

"Митко точно и ясно изрази позицията си. Аз съм разговарял с него. Сега да се превръщаме на детска градина и да си играем на иди ми – дойди ми, няма да стане. Ако той има желание, е добре дошъл. Но да ходим отново и да се увещаваме като малки деца... Смятам, че той е достатъчно умен и интелигентен за да вземе такова решение", категоричен бе националният селекционер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

thinker
23.08.2010 11:25

мъдьо, време е да си одиш...достатъчнО се онождаше с националния отбор...а ако се махнете всичките - и ти, и сираков, и михайлов ще е прекрасно! И въобще всичката синя помия трябва да изчезне и от БФС, и от националния отбор - дотогава всичко що е Български футбол ще е срамно и жалко като продукцията на ГЕЙарена - нищо чудно с такова ръководство скоро и на националния отбор да му лепнат прозвището "ЕВРОИДИОТИ"...