Азис ВИП фен на \"акулите\"

09:41
Азис ВИП фен на \"акулите\"
Изненадваща мощна подкрепа получи кандидатът за слава в "А" група Черноморец Бургас.

"Акулите" се сдобиха с ВИП фен и това е костинбродският славей Азис. Изпълнителят, който преди време се пробва и на тв екрана, се обадил на когото трябва, за да получи място в ложата на стадион "Лазур". Според слуховете Васко е изявил желание да отиде на мач в Бургас, за да гледа любимите си играчи от Черноморец.

Още през пролетта култовият чалга изпълнител беше впечатлен от бургаските футболисти, някои от които се явиха на кастинга за лице на модна къща "Агресия". Чалга кралят редовно споделял, че момчетата на Балъков са страхотни мъжаги.

Азис втора седмица е на море в Слънчев бряг със своята половинка Коце. Двамата решили да удължат морския си отдих, тъй като всеки ден купонясват на воля и се срещат с много познати и приятели.

Клубната принадлежност стана актуална в музикалните среди. Преди време рап иконата Мишо Шамара записа химна на Миньор "Пред винкело всички са равни".

Kато фен на жълто-черните от Перник се изяви и поп изпълнителят Миро, който бе забелязан да гледа мачове от трибуните на "Стадиона на мира".

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация