Основават фенклуб на Спартак Пловдив в Лондон

14:30
Основават фенклуб на Спартак Пловдив в Лондон
Фенове на лондонския клуб Куинс Парк Р. (КПР) са решили да основат фенклуб на Спартак Пловдив. В един от форумите на отбора e създадена специална тема посветена на "гладиаторите".

Представена е кратка справка за историята на Спартак както и за стадион "Тодор Диев" като се споменава, че е открит през 1926 г. като спортна база на "местния спортен гигант" Ботев Пловдив, съобщи официалният сайт на спартаклии. Следват резултатите на Спартак в първите 2 кръга от този сезон и кратък коментар за срещите.

Подобна тема бе създадена и във форума на Спартак, като очаквано бързо намира поддръжници сред верните фенове на синьо-белите.

"Благодаря, подкрепял съм КПР през целия си живот и обичам футбола! Има много фенове на големите отбори, но аз обичам самата игра и реалността, че не всеки, винаги може да побеждава," споделя един от създателите на връзката между КПР и Спартак.

Лондончани се състезават във второто ниво на английския футбол, като заемат първо място след убедителна победа с 4:0 в първия кръг срещу Барнзли.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация