\"Орлетата\" намериха вратар

13:43
\"Орлетата\" намериха вратар
Синът на легендарния страж на Пирин Благоевград Мирослав Митев - Владислав, започна тренировки с "орлетата". Митев-младши за последно пази в Кипър и сега ще разреши вратарската криза в отбора след контузията, която сполетя втория вратар на Пирин Веселин Ганев, информира "e-79".

Ръководството на "орлетата" днес официално изиска жълтата  карта от бившия му клуб и се очаква до края на седмицата да бъде картотекиран заедно с Атанас Николов и Благой Пасков.

Заради приятелската среща на националния ни отбор срещу Русия, тренировката на Пирин днес бе изместена за сутринта на стадион "Христо Ботев". В заниманието на треньора Йордан Боздански единствено на облекчен режим се включиха титулярният страж Благой Макенджиев и защитникът Мирослав Ризов. Травмата в глезена на Тони Костадинов вече отшумява и той тренира наравно със съотборниците си.

Футболистите ще получат до края на седмицата премията за победата с 2:1 над Сливен в предишния кръг. Старши треньорът на Пирин Йордан Боздански заяви, че настроението в отбора е отлично и футболистите му се готвят за мача в събота срещу Литекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация