Гарата: Вкарвал съм и по 5 гола

11:51
Гарата: Вкарвал съм и по 5 гола
След победата над Локомотив София Гара Дембеле преливаше от щастие. Французинът заяви, че и в най-смелите си мечти не е очаквал да почне толкова сполучливо сезона в Левски. С девет гола за шест мача Гарата направи много силен дебют на "Герена", четири от головете му донесоха победите в първите два кръга срещу ЦСКА (1:0) и Локомотив (3:1). Дембеле се похвали, че е вкарвал и по пет гола в мач, когато е играл за дубъла на Оксер.

"Получавам хубави топки от съотборниците ми и затова бележа голове - каза Гарата,цитиран от "7 дни спорт". - Важно беше Левски да вземе трите точки, защото не са печелили пет мача с Локомотив. Доволен съм от това, доволен съм и от себе си. Благодаря на феновете, които и днес бяха многобройни."

Дембеле похвали и останалите в Левски.

"В отбора имаме играчи с много добри качества, които имат футбол в краката си и са добри за България - добави той. - Естествено, договорът ми е с Левски и се концентрирам само върху изявите си тук. Не знам колко ще вкарам тук, но ще се опитам да вкарам максимално много. Трябва да продължавам така. Вкарвал съм и по пет гола, но за втория отбор на Оксер. За първи път обаче вкарвам толкова много в няколко поредни мача. Надявам се да остана поне на същото ниво."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация