Благо: Отказването на Бербатов е голяма загуба за нас

11:57
Благо: Отказването на Бербатов е голяма загуба за нас
"Това, че нападателят Димитър Бербатов обяви края на кариерата си в националния отбор на, е голяма загуба за нас, макар че имаме и други силни играчи."

Така Благо Георгиев отговаря на въпроса кое притеснява най-много националния отбор на България. Халфът на Терек Грозни бе потърсен от в. "Спорт експрес" за интервю преди контролата Русия - България,което бе поместено в "24 часа".

Мачът е тази вечер в Санкт Петербург на стадион "Петровски" от 18:00 часа наше време. Спарингът бе преместен там заради смога, причинен от пожарите в столицата Москва.

Благо съжалява, че няма да играе срещу Русия. Той започна от началото на тази седмица тренировки по специална програма в Терек след операцията на двете колена.

Засега той е скептичен и за участието си в мача с Англия на старта в евроквалификациите на 3 септември.

"Едва ли ще играя. Към този момент все още няма да съм в оптимална форма", казва Георгиев.

От петербургското хидрометеобюро обявиха вчера, че няма опасност времето да попречи на провеждането на контролата с Русия. "Посоката на вятъра до петък означава, че смогът няма да идва насам", заявиха от службата.

Интересно е, че 4 часа преди нашия мач на стадион "Петровски" руските младежи ще играят с Латвия европейска квалификация.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kolio_vg
11.08.2010 16:42

съмнявам се,че ще загубите,че го нема *smile*