Титаните червени от срам в ложата на \"Армията\"

08:57
Титаните червени от срам в ложата на \"Армията\"
Шефовете на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов трябваше да се червят по време на поредния слаб мач на отбора си.

Титаните дойдоха вчера на "Армията", за да видят как новата им селекция не играе нищо, а "червените" падат с 1:2 от седмия в Западната "Б" група. Шефовете на "Титан" гледаха с кисели изражения второто полувреме, когато врачани обърнаха резултата с два гола. След мача те извикаха Емил Костадинов на разговор, който продължи повече от четвърт час. След това се шмугнаха по джиповете и си заминаха, без да обелят дума. Беше нормален разговор, не заради загубата, каза след това Костадинов.

Разбра се обаче, че всички в ЦСКА, начело с началството са много притеснени от поредната загуба - трета след тези от Левски и Черноморец в първенството. В ЦСКА имат опасения, че в следващия кръг може да паднат от новака Видима в Севлиево. Трета поредна загуба ще взриви недоволството, още повече че на мача се чакат над 1000 запалянковци на ЦСКА.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vladimir_vn
11.08.2010 17:41

Дали Севлиево няма да се превърне в продължение на Мездра?

Kalinho
11.08.2010 09:51

това е нормалното положение, чорбата да пада. Не може изкуствено създаден отбор да не се разпадне рано или късно. Вървят по план падат наред. Аз направо вече си представям мача с ТНС 100 човека на стадиона в София и втора загуба от въпросния отбор.

Dankow
11.08.2010 09:02

Кво няма да ги е срам.... дееба капутите шибани дееба! *angry*