Мениджър менте довел италианците ментета при \"червените\", от ЦСКА ги гледали в \"youtube\"

09:11
Мениджър менте довел италианците ментета при \"червените\", от ЦСКА ги гледали в \"youtube\"
Всяка година в ЦСКА влачат някакви ментета от чужбина. Като тая обаче не е било. Павел Дочев ходи с мокра кърпа на главата и се чуди кого да пусне.

Италианецът Джузепе Акуаро издъни "червените", като увисна при гола на Левски. Срещу Черноморец Бургас пък си изкара червен картон. Сънародникът му Еспозито сбърка при първото попадение за бургазлии. Онзи другият Тибони влезе за последния половин час. Кръгла нула.

Има и четвърти италианец, ама е контузен. И как няма, като досега два пъти е късал връзки, веднъж са му правили операция на ахилеса. Взели са куц кон. Контузен е и Грегъри Нелсън, изгонен преди това от втора лига на Холандия. Уилям Тиеро от Гана пък не е контузен, ама се прави. Защото не е взимал пари.

Кой ги довлече всичките тези ментета?
Обичайният заподозрян е Емил Костадинов, когото феновете псуваха след мача. Оказа се обаче, че италианците идват чрез "Титан". Влачи ги някой си Мариано Бидзари. Той се представя за футболен агент, дори така му пише и на визитката. Ама го няма в списъка на ФИФА за лицензираните агенти. И той менте. А мениджър менте какви играчи да доведе?

Бицари се пръкнал на "Армията" някъде през януари, припомнят от ЦСКА. Довел го Димитър Борисов. Някои казват, че връзката направил кукловодът Ишков. Други твърдят, че се запознали в интернет. Именно Бидзари препоръчал Елиот Гранден. С това спечелил доверието на началниците.

"Бидзари е от онези хора, за които Иван Вуцов казва, че носят вода на балъците" твърди пред "7 дни спорт" служител от ЦСКА.

"Реално той не беше личен мениджър на Гранден. Събира информация кой играч е свободен, кой отбор търси състезател за определен пост и се обажда да посредничи".

Никой от ЦСКА не е гледал италианците. Нито Костадинов, нито Дочев, нито Борисов. Докарали ги на юнашко доверие с благословията на шефовете. Един, двама ги видели на запис в "youtube.com" с кадри за по няколко минути. Ако се бяха поразровили, със сигурност щяха да установят, че Грило досега е имал доста контузии, че Тибони уж е нападател, ама вкарва от дъжд на вятър и че Акуаро го представят за много силен, ама отборът му Аарау е изпаднал.

"На мача с Черноморец имаше скаут на Лех Познан, избираше дефанзивен халф за трансфер в полския клуб", свидетелства близък до ЦСКА източник.

"Човекът непрекъснато си водеше бележки. А нашите взимат играчи, които не са гледали и не знаят какво купуват".

Единственият, за когото е имало сигурна и проверена информация, е ганаецът Тиеро. Той наистина е бил на високо ниво в португалския Академика Коимбра.

Тиеро го води Емил Костадинов. При пристигането си чернокожият реши, че ЦСКА е голяма работа - взеха го с "S" класа от летището, говориха му за Лига Европа. Той обаче е контузен от деня, в който трябваше да си вземе заплатата.

Така ментетата се озовали в ЦСКА. С тях Павел Дочев трябваше да прави отбор за Европа. Ама не става. Не за Европа, за "А" група не стават. Затова са последни.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vladi1976
11.08.2010 00:31

Аз искам да те помня все така без точки, без лиценз и без стадион.Изстинала, прокиснала чорба с кредитори и дългове милион.Посърнал е разбитият чорбарски тим,а в Панчарево тръпнат дървесата.Кремиковски комини пускат дим...спомина се чорбата. E с това изби рибата *lol*

papa22
10.08.2010 21:46

в цска наи добрият играч е боби галчев никои ли не го вижда бе хора,ако го няма него и тошко янчев краи с цска

justerini
10.08.2010 20:25

Аз искам да те помня все така
без точки, без лиценз и без стадион.
Изстинала, прокиснала чорба
с кредитори и дългове милион.
Посърнал е разбитият чорбарски тим,
а в Панчарево тръпнат дървесата.
Кремиковски комини пускат дим...
спомина се чорбата. *beer*

Notlike
10.08.2010 18:33

В ЦСКА от няколко години се работи правилно в посока селските дивизии. Не може отбор с традиции, вадил невероятни играчи и вземал таланти от други отбори като трамплин за големия футбол, да се излага така. Затова и момчетата предпочитат да отидат в други клубове вече. Защо им е да са резерви на Грило, Акуаро, Тибони и прочие? Ако тези са заслужавали мястото и парите си, нямаше да са в ЦСКА. Жалка истина, но ФАКТ. За това и много ме боли това, което става в ЦСКА, а вече почнах да се радвам на играта на Левски, защото те поне отчасти се доближават до европейския футбол, а не правят по 2 червени картона, каквито нашите си изработиха. Докато не оправят стила, няма оправия! А ТИТАН нека си работят бизнеса, стига са ни залъгвали. Писна ни от некадърни шефове!!! А за треньор - ПЕНАТА! Няма по-добър от него, нямало е и няма да има..

marinov_user
10.08.2010 14:29

В ЦСКА от доста време се вършат само глупости. Незнам кой е менте и кой не е, но не трябва с лека ръка да се отписват новите футболисти. Вярно е че допускат грешки, но ако не бяха те щяха да са нашите българи. Не искам да ги защитавам а да изложа някои факти. Загубата от Левски си дойде съвсем закономерно - защото от доста време нямаме добър плеймейкър и нападател;защото не става само с центрирания към тапичката Делев да биеш Левски; защото Апостол Попов е най-големия виновник за гола на Левски; защото имаше нарушение в нападение на Дембеле; защото Павел Дочев му трябва още време; защото не може Тодор Янчев да е градивен халф; защото Кристиян Тибони му трябва още време - и ще се докаже като доста по-ефективен от БЕЗДАРНИКА Руй Мигел; защото трябва да се милее за ЦСКА, а не само да се гледа да се изкара някоя комисионна;
И НАЙ-ВЕЧЕ ЦСКА ТРЯБВА ДА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ХОРА КОИТО КАТО ГИ БОЛИ ЗА ОТБОРА, ОТ ХОРА КОИТО ИМАТ МАНТАЛИТЕТ НА ЛИДЕРИ

Manower
10.08.2010 12:01

Тоя под тебе пише глупости...М.Чорни, когато беше собственик на Левски докарваше класни футболисти, които България не бе виждала(по онова време)! Левскар съм,но така и мен ме хваща яд(колкото и да мразя ЦСКА, ако искайте вярвайте!) В България двата отбора са Левски и ЦСКА, това е положението! Всичко зависи от тях, Литекс стана шампион миналата година, защото ЦСКА и Левски бяха адски слаби! Та минаха онези славни дербира,когато футбол имаше и всичко се решаваше на терена като битка, така победата над ЦСКА в това положение не е така сладка...България се слави с тези отбори! Жалко...такава ни е държавата,такива са ни собствениците...всеки се спасява, както може! Обаче феновете на ЦСКА трябва да подкрепят отбора,колкото и да е трудно, а не когато бият и имат успехи да се бият по гърдите, че са най-велики! А като дойде такъв момент се вижда, колко са зад тях...погледнете феновете на Левски миналата година как подкрепяха отбора! ЦСКА сякаш наваксва с "казанската афера" при сините,страшно тъпи управници имате,ей! Сами ще се разорите!

Kalinho
10.08.2010 10:55

ANTWERPMIRACLES абе не знам дали този който е писал статията е от ДС ама да викаш на черното бяло, явно нещо ти има. Май соц. режима още те преследва. Навсякъде по света, казват, че е най - добре да се залага на млади, ти очакваш с някви италианци от най - долните лиги в Италия и 20 години да играят в един отбор пак ще са дървета. Колкото и да ни е слабо първенството не може слабак от С1 или С2 в Италия тука да е супер футболист.

ANTWERPMIRACLES
10.08.2010 10:38

Статия , написана в характерния стил на доносник на ДС какъвто е приятелят на международно издирвания престъпник М. Чорни - Юли Москов. ...........
За да се изгради един сработен отбор трябват поне два сезона. Подуенските подлеци правят всичко възможно да нагнетяват обстановката в ЦСКА , така че да предизвикват катаклизми и всеки сезон всичко да започва отначало. .... Познават добре и психиката на глупавите и вечно недоволни фенове на ЦСКА / основно от София/ като тези , пишещи по-долу и ги използват за своите цели.

ivan79
10.08.2010 10:36

кога най-после ще разберат всички отбори че няма смисъл да се купуват такива куци коне и е по-добре да залагаш на младите

Survive
10.08.2010 09:43

Тия са по- лоши и от глупи, сриват ни отбора отвътре.

masterpeace
10.08.2010 09:33

Боли, но е истина *stop* Жалко е, че този велик клуб няма да може още няколко години сигурно да оправи бакиите оставени от томовци и разни други герои

gogatakts
10.08.2010 09:32

ми в такъв отбор кой свестен играч ще иска да дойде *lol*

barbutko
10.08.2010 09:30

от цска съм ама тази тема е много вярна *thumb_up*