Дочев бил готов да развее бялото знаме

08:31
Дочев бил готов да развее бялото знаме
Навън е жега, та се не трае. Особено в "Борисовата градина". В ЦСКА така пече след фалстарта в първенството, че чак не се диша. Загубите от Левски и Черноморец Бургас съвсем изгониха и тези фенове, които бяха готови да прежалят десет лева за мач. Нещата не вървят и явно червената лампичка на Димитър Борисов светна.

Вчера президентът събра управата и треньорския екип на очна ставка. Екип на "7 дни спорт" посети сградата на "Титан". Успяхме да хванем Венци Живков, който директно с колата се шмугна през гаража. Шефът на "Армията" Калоян Стоянов също дойде.

За въпросната среща Павел Дочев е тръгнал, готов да си подаде оставката, научи "7 дни спорт". В хода на разговора дал да се разбере, че ако нещата не се оправят, можело съвсем скоро да си търсят нов треньор. Проблемите били най-вече с нередовното плащане и хаоса в клуба. Още след загубата с Черноморец той заяви, че някои играчи като Гранден не били щастливи в ЦСКА и нямал право да спре всеки, който иска да си тръгне. От "Титан" уж обещали да оправят поне една от двете дължими заплати до уикенда, когато ЦСКА гостува на Видима Раковски в Севлиево.

Повече от час продължи срещата, като първо си тръгнаха помощниците на Павел Дочев Адалберт Зафиров и Милен Радуканов. После заедно излязоха спортният директор Емил Костадинов и самият треньор. Двамата бяха категорични, че остават в клуба.

"Ръководството решава дали оставаме, засега обаче не се е разисквало нашето бъдеще", заяви Костадинов пред сградата на "Титан".

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ANTWERPMIRACLES
10.08.2010 10:51

Дочев съвсем ясно заяви , че няма да подава оставка , но разбира се от подуенския бършизадник на доносника на ДС Юли Москов не са успели да чуят.
Тиражът на милиционерският вестник падна до жалките 20 хил . броя и все по-малко остават наивниците , които пръскат пари за боклук , пълен с измишльотини. Това принуждава другарчето на издирвания от Интерпол престъпник , укриващ се в Израел да пуска всякакви лъжи , само и само да привлече внимание и да прилъже някой глупак да си купи техния парцал.

gunter
10.08.2010 10:27

Хубавец,забравил езика ни и водил отбори в 3 и 4 девизия в Германия *lol* Натам бута и цецка *lol*

masterpeace
10.08.2010 09:36

Опа... А Венци Живков се опитваше да убеди всички след мача с Черноморец, че всичко е платено *erm* Чак се подразних от наглия тон на репортерката на канал 3, но очевидно някой друг е по нагъл *devil*