Ван Гаал критикува Блатер за отлагането на технологиите

16:18
Ван Гаал критикува Блатер за отлагането на технологиите
Наставникът на Байерн Мюнхен Луис ван Гаал критикува президентът на ФИФА Сеп Блатер, че не е разработил използването на технологии във футбола.

От край време Ван Гаал е привърженик на това да се използват технологии, за да се разрешават спорните моменти на терена и да се избягват неясните ситуации.

"Невероятно е, Блатер каза, че този проблем ще се разгледа и сега отново се изгуби. Това е неговата стратегия, но не е честно. Той е старомоден. Това е мислене на възрастен човек. Знам кой стои зад него. Наистина трябва да преосмисли тази идея", заяви Ван Гаал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUtdTillidie
10.08.2010 10:15

Правилно , засадата си е засада и от 5 сата и от един метър и аз съм твърдо за технологиите за да се спре със лошото съдииство и да спрът да се извиняват някакви лентяи само със реферите .

nofx
09.08.2010 19:47

ceco26 засадата си е засада не зависимо дали е 5см или 1м *smile* подкрепям Ван Гаал на 100% за технологиите

ceco26
09.08.2010 18:26

Ами, от една страна, трябва да се въведе, защото някой отбори много се възползват от реферските грешки и трупат титли и само се хвалят, макар всъщност да не са спечелили честно, но, от друга страна, не трябва, защото наистина ще е гадничко както на ФИФА /играта/ да се свири засада и за 5 санта. Това е мое мнение и самият аз не съм сигурен кое е по-добре, но все нещо трябва да се промени. *sad*