Владо Манчев: ЦСКА не е това, което е бил навремето

16:04
Владо Манчев: ЦСКА не е това, което е бил навремето
Бившият футболист на ЦСКА Владимир Манчев заяви, че ЦСКА трябва да намерят бързо разрешение на проблемите си, защото нещата за клуба не вървят в правилната посока.

Двамата говориха за състоянието на любимия им отбор и за пътя, по който е тръгнал българският футбол. Ето какво сподели Манчев пред журналистите:
"Жалко е това, което се случва, не се развива добре отбора на ЦСКА като структура и като игрови облик. Това, което се случва на терена е отражение на това, което се случва в клуба. Не мисля, че вина имат играчите или треньора. Според мен феновете са напълно прави, те виждат какво се случва с любимия им отбор. В ЦСКА трябва бързо да намерят решение на проблемите си, защото нещата не са добре в момента. Аз винаги съм следял какво се случва с отбора и мисля, че през последните 20 години ЦСКА се лута и не е това, което е бил навремето. Трябва да се спре с голите амбиции и с работата на парче. И това не е само в ЦСКА, а във всички български отбори. Затова страда и националният отбор."

Стойко Сакалиев също беше песимистичен в изказването си: "Аз съм съгласен с това, което Красимир Балъков каза вчера след мача ЦСКА – Черноморец. Българският футбол умира. Трябва да се работи изключително професионално и с желание, за да тръгне българският футбол нагоре – както на клубно ниво, така и националния отбор."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари