Бала: Напълно нормална, логична победа за нас

08:11
Бала: Напълно нормална, логична победа за нас
Победата ни над ЦСКА е напълно нормална, логична и не е изненадваща, сподели треньорът на Черноморец Бургас Красимир Балъков след снощния успех над "армейците" с 2:1.

"Искам да кажа, че това, което постигнахме днес, не е голяма изненада, като се има предвид програмата на ЦСКА и многото нови футболисти, както и липсата на хармония в техния отбор. От днес за утре не става. Тая победа бе напълно нормална и логична за нас. Добре е за самочувствие и заряд за мача с Левски. Не се стъписахме, беше ни ясно, че ЦСКА ще даде всичко от себе си. Заспахме в началото, но от друга страна успяхме да обърнем резултата още през първото полувреме, за което моят отбор заслужава комплименти", каза Балъков.

"В България сме свикнали от днес за утре да печелим, но във футбола има логика и се радвам, че днес тя възтържествува. Мога да похваля съдийството. Мисля, че бе на добро ниво днес. Моите футболисти заслужават комплимент, защото не се подведоха по емоциите на терена и излязохме без червен картон този мач", каза още наставникът на бургазлии.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация