Берое отмъкна точката от Литекс

19:36
Берое отмъкна точката от Литекс
Отборите на Берое и шампионът Литекс завършиха наравно в мач от 2-я кръг на "А" футболната ни група. Двубоят в Стара Загора проключи при резултат 1:1.

Срещата започна с игрово превъзходство на "оранжевите" и те логично поведоха в резултата.  Литекс откри головата сметка в мача в 23-а минута, когато след извеждащо подаване на бразилеца Том, с безпогрешен завършващ удар Светослав Тодоров направи 1:0 за шампионите. Берое опита да отвърне с масиран натиск, но халфовете и бранителите на тима от Ловеч се справиха отлично и не допуснаха изравняване до края на първото полувреме.

Началото на вторана част започна с опасна атака на домакините, в края на която Младенов падна в наказателното поле на Литекс, но дузпа не беше отсъдена. След това последваха две бързи контраатаки на гостине, но без успех. Златинов от Берое пък не успя да реализира от пряк свободен удар в 69-а минута. Осем минути преди края на срещата Том излезе сам срещу стража на домакините Карамфил Илчев, но не успя да го преодолее. В самия край на мача Владислав Златинов успя да вкара хубав гол на Литекс от пряк свободен удар и донесе точката на своя тим.

Стартови състави:


Берое: Илчев, Томаш, Тодоров, Бачев, Пенев, Младенов,  Велев, Генчев, Христов, Димитров, Йорданов

Литекс:
Голубович, Бодуров, И. Миланов, Николов, Занев, Сандриньо, Йеленкович, Том, И. Попов, Брату. С. Тодоров

Берое - Литекс 1:1
0:1 - Тодоров, 23\'
1:1 - Златинов, 90\'

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Crissstiano
08.08.2010 19:53

Последното изречение от статията кърти *joking* .