Левски спазари Мечо и Топчо с Апоел Рамат Ган

17:09

Левски спазари Мечо и Топчо с Апоел Рамат Ган
Димитър Телкийски и Елин Топузаков са очаквани в израелския Апоел Рамат Ган още този вторник. Двамата не попаднаха в групата на Левски за дербито с Локомотив София и бе ясно, че са пред трансфер в чужбина. Както и преди, Мечо и Топчо заминават в комплект, но вече в друг отбор. До миналото лято те се подвизаваха в Апоел Тел Авив, преди да завърнат в родината и отново да облекат екипа на Левски.

Според информациите, Левски и Апоел Рамат Ган са договорили всички финансови условия помежду си, и в Израел чакат футболистите, за да подпишат те личните си контракти.

Сумата, за която Левски се разделя с Телкийски е 90 хиляди евро, плюс бонуси, а за Топузаков цифрата е подобна.

"Пристигаме в Израел във вторник, ще говорим повече, ако се договорим," призна Топчо пред израелския сайт ONE, цитиран от "Гонг".

Вчера Апоел Рамат Ган загуби втори пореден мач в груповата фаза в турнира за Тото Къп. Тимът стартира много лошо сезона, и сега на пожар се търсят нови попълнения.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

spurs_92
09.08.2010 14:41

да преклоним глави пред поредния трансферен удар на Герена *lol* . ЦСКА продава Гранден във Висшата Лига а Левски в ИЗРАЕЛ *party* , но спокоино левскари след 3 месец като ги видят ше ви ги върнат като предния път *thumb_up*

aivano
08.08.2010 18:38

Бравус,както би казал роднината на президента им бай Ганьо!Лани срещу ЦСКА"трансферен удар"тази година преди Локо Сф.Да не говорим,че отиват във втората им родина Чифутия,но първата им не е България,а Турция!Но така е -едни отиват в Турция и Чифутия,а други в Русия/пето по сила първенство в Европа/ и Висшата лига на Англия!!! *wink* *party*

JEP
08.08.2010 17:51

На пълнежа в калъфката ти *party* *lol*

JEP
08.08.2010 17:41

Време беше съгледвачите от Полша,Израел,Русия и Турция да вземат някой талант от Герена *thumb_up* *lol*

sexapilen
08.08.2010 17:15

Днес не сте писали само за баткож и роднините му, очакжам поредната статия за сините след минути с нетърпение