Ясен Петров: Здраво съм стъпил на земята

17:01
Ясен Петров: Здраво съм стъпил на земята
Старши-треньорът на Левски Ясен Петров говори днес пред представителите на медиите на брифинг преди двубоя с Локомотив София.

"Единствено Лъчо Балтанов е със здравословни проблеми, получи контузия в областта на бедрото и не попадна в групата", заяви Петров.

"По-късно ще стане ясна ситуацията с Телкийски и Топузаков. Всичко е нормално", отговори Петров на въпрос защо двамата не са в групата за мача.

"Ще разчитам на всички. Всеки един от футболитстите трябва да се готви и да бъде готов, когато получи шанс за игра. Дембеле се представя така, както очаквахме. Иса е част от нашия отбор и ние сме доволни от неговата ефективност. Нека продължава в същия дух. Истината е, че работим в посока по привличането на опорен халф, но нищо повече няма да коментирам по този въпрос", заяви още Петров.

"Спокоен и уверен съм за хората на които ще разчитам в утрешния мач. Концентрирани сме изцяло върху това, което ни предстои, а именно двубоите с Локомотив София и Черноморец. Бъдете сигурни, че ще направим всичко възможно за да разузнаем добре шведския АИК, с който ни предстои да играем в Лига Европа", допълни треньорът.

"Последното нещо, което ще коментирам е състава на Локомотив София. Интересува ме единствено нашия отбор. Естествено, всеки един наш противник ще играе с желанието да ни победи. Аз лично дълго време съм бил в Локомотив София. Там бе и началото на моята кариера като треньор. Но сантименталност преди мача няма. В момента аз съм треньор на Левски София и защитавам интересите на този клуб", каза още Петров.

"Имаме нужда всеки един двубой да е празник и в тази връзка очаквам феновете да ни подкрепят, както го правят досега. Аз лично съм стъпил здраво на земята, знам много добре, че тепърва ни предстоят тежките мачове и трябва много да работим, за да се усъвършенстваме", завърши Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация