Българите в ЦСКА недоволстват: Няма пари за заплати, а купувате Шеридън

12:39
Българите в ЦСКА недоволстват: Няма пари за заплати, а купувате Шеридън
Трансферът на Килиан Шеридън може да взриви ЦСКА.

Ирландецът подписа договор с "червените" за 3 години, според медиите в родината му трансферната цена е близо 500 000 евро. Това породи поредната вълна от недoволство на "Армията". Българските футболисти в отбора започнаха да мърморят срещу новия нападател. Те мрънкат, защото ръководството продължава да им дължи пари, а в същото време плаща скъпо за Шеридън.

Повече от ясно е, че още преди да е станал част от отбора, младежкият национал на Ирландия си спечели врагове сред останалите футболисти. Групичките в ЦСКА не са от вчера. Българите са срещу чужденците, въпреки че шефовете и треньорът Павел Дочев отричат да има напрежение.

Шеридън дойде на "Армията" след повече от месец протакане. "Червените" на няколко пъти му даваха отсрочки и поставяха ултиматуми. В крайна сметка той пристигна и подписа. Нападателят ще бъде уреден с картотека за мачовете от плейофите на Лига Европа, където ЦСКА ще се изправи срещу слабаците от Ню Сейнтс Уелс. Крайният срок за заявка в УЕФА изтича на 9 август, но 24 часа преди първата среща може да бъде направена една промяна.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cris_7
08.08.2010 14:34

Ще гризнат ****** ЦСКА ще ги смачка! Напред армейции *beer*

donatelo
08.08.2010 13:55

Сега и акулите като ги гризнат ще стане интересно.

Wut
08.08.2010 13:51

Незнам дали щеше да кажеш същото ако Цска бяха били лефски но има време до края на първенството,колкото и да са неоранизирани....*smile* *lol* *beer*

ManUtdTillidie
08.08.2010 13:45

Забравих и игачите се плуят един друг и се разделят на групички .

ManUtdTillidie
08.08.2010 13:44

ЦС*КА е толкова слабо организирана че по нищо не личи че са профеисонален клуб , играчите слабаци , тренера не знае какво прави , ръководството чака всичко да стане от самосебеси а на собствениците не им пука.