ЦСКА разкарва двама ненужни

10:20
ЦСКА разкарва двама ненужни
Халфовете на ЦСКА Николай Манчев и Атанас Зехиров няма да играят при "червените" през този сезон, съобщава "Меридиан мач". Пловдивчанинът ще бъде продаден или даден под наем в друг български клуб. Засега към Манчев има сериозен интерес от Сливен и Калиакра. Той би отишъл в отбора на Йордан Лечков до края на годината, а ако предпочете да подпише с Калиакра, най-вероятно ще бъде продаден срещу символична сума.

Зехиров пък твърдо не попада в плановете на Павел Дочев още от първия му ден след завръщането от Сливен. Засега пред младока има варианти - Академик София, Пирин, както и отбор от "Б" група. За разлика от другите млади футболисти на ЦСКА - Александър Тонев, Томи Костадинов и Мартин Дечев, Зехиров така и не успя да впечатли треньорския щаб на "армейците".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Wut
08.08.2010 19:49

Махнете Апостол Попов! той е най-неориентирания играч който съм виждал някога,играе като нападател за лефски праи пасчета на дембеле,10 от 10 пъти не може да отиграе топката неможе да я спре неможе да я подаде чуди се каде се намира на терена защо е там,гледа си екипа да види от кой играе дали не е сбъркал нещо. *lol* махай те го..

donatelo
08.08.2010 12:35

Защо само двама?Аз като гледам те всички са ненужни. *lol*