Левски взима втори халф от Холандия

09:16
Левски взима втори халф от Холандия
Левски ще се сдобие с холандска колония по пътя към групите на Лига Европа. "Сините" са се договорили със сънародник на Дъстли Мюлдер. Той ще пристигне у нас в понеделник, информира "Стандарт".

Става въпрос за дефанзивен халф с богата визитка. Този път нещата са сигурни за разлика от преговорите с Петер Юнгшлегер. Халфът на Де Граафшап беше дал дума на "сините", но се отметна в последния момент.

В същото време стана ясно, че отбори от още две страни проявяват интерес към играчи на Левски. За дербито с Локомотив София утре пристигат пратеници на тимове от Полша и Израел. Както е известно, око на футболисти на "сините" са хвърлили клубове от Русия и Турция. Техни емисари гледаха реванша с Калмар, но решиха да останат и за мача с "червено-черните".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
08.08.2010 13:58

Поне не купуваме "на килограм",както червените недоразумения.

Cristian0
08.08.2010 11:57

Казват,че нещата са "сигурни",а дори не споменават името му нито от кой отбор е и т.н.,а иначе е с "богата визитка"...А по мое мнение Левски на тоя етап няма нужда от нови футболисти като дефанзивни халфове играят Гаджев,Балтанов, М.Огнянов и Йовов не мисля че им трябва друг,но все пак Гонзо и Ясен си знаят най-добре *stop*