Илиан Илиев: Очаква ни труден мач с Литекс

16:01
Илиан Илиев: Очаква ни труден мач с Литекс
Старши-треньорът на Берое Илиан Илиев даде традиционния си брифинг за журналисти в сградата на община Стара Загора днес. Наставникът на "зелените" говори за предстоящите два мача с Литекс - за първенство и суперкупа. Билетите за двата мача вече са пуснати в продажба в офисите на Булсатком на цена 3 лв. В деня на мача за "А" група на касите на стадиона билетите ще струват по 10 лв.

"Отначало знаехме, че започваме ударно първенството, както се казва. Играхме два мача с Рапид, сега с Литекс. При нас горе-долу знаете ситуацията каква е – с двамата футболисти, които може би ще пропуснат този мач. За Литекс нищо ново няма да кажем, освен че запазиха отбора и са същите футболисти и стил на игра, който проповядват от две-три години. Така че труден мач ни очаква. И двата отбора играха в европейските турнири, и двата отбора може би сме на единия полюс, в смисъл, че отпаднахме, макар че Ловеч имат вариант да продължат, ако сега спечелят баража за Лига Европа. Очаквам да се получи труден и тежък мач. Дано по-бързо се отърсим от загубата от Рапид, за да можем да потърсим трите точки в мача. За нас вече започва първенството и трябва да събираме точки, за да ги няма катаклизмите от предишни години", каза в експозето си Илиан Илиев.

"Ще се опитаме да играем по начин, по който да победим. Същото ще направят и Ловеч. Последните години имаме успеваемост срещу тях вкъщи, но при тях стана една рокада, която не се знае в каква посока ще наклони психологическата настройка на футболистите. Неизвестност преди мача винаги има, но се надяваме хора да дойдат и пак да ни подкрепят, както е било винаги, особено с водещите отбори и да разчитаме на добра игра и евентуално на трите точки. Трите точки рядко се вземат, ако не играеш по правилен начин, особено с големите отбори", сподели още той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация