Официално: Ще играем с Русия в Санкт Петербург

13:36
Официално: Ще играем с Русия в Санкт Петербург
Приятелският мач между националните отбори на Русия и България ще се състои на стадион "Петровски" в Санкт Петербург вместо на стадион "Локомотив" в Москва. Датата остава 11 август, но началният час е 19:00.

Причината за направената в последния момент промяна са гигантските пожари, обхванали в обръч руската столица. Влошените атмосферни условия в Белокаменния град направиха невъзможен нормалния живот на хората там, а също така и провеждането на мача.

Благодарение на отличните отношения между президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов и неговия руски колега и вследствие от многобройните телефонни разговори, бе договорено контролата да се проведе в Санкт Петербург.

Светкавично реагира и официалният превозвач на българския национален отбор България Еър, който успя да организира и чартърен полет от София директно до Санкт Петербург в понеделник, 9 август, следобед. Добрата организация позволи да бъде избегнато кацането и излитането от Москва, за да не се рискува излишно здравето на футболистите от националния отбор.

Завръщането в София ще стане веднага след края на мача в Санкт Петербург.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация