Грегъри Нелсън оздравя, но едва ли ще играе срещу \"акулите\"

10:43
Грегъри Нелсън оздравя, но едва ли ще играе срещу \"акулите\"
След дълго лечение на контузия едно от новите попълнения на ЦСКА Грегъри Нелсън, най-после оздравя, пише "Меридиан мач".

Той обаче едва ли ще попадне в групата на "червените" за домакинството на Черноморец Бергас в неделя. Холандецът дойде в ЦСКА още през юни, но към този момент има едва един мач за "армейците" - първата контрола срещу Интер Баку.

В разширения състав за Черноморец обаче ще бъдат Еспозито и Тибони. Техните жълти карти пристигнаха и те са картотекирани за двубоя с водения от Красимир Балъков отбор. Не е изключено двамата дори да започнат като титуляри, тъй като Димитър Илиев игра слабо срещу Клифтънвил и едва ли Дочев ще му гласува доверие като титуляр.

Проблемите в центъра на защитата пък са известни отдавна и именно заради това бившият футболист на Каляри Еспозито може да влезе, за да заздрави отбраната на ЦСКА.

Иначе до последно под въпрос за неделния мач ще са Йордан Минев, Уилям Тиеро и Костадин Стоянов. Те лекуват контузии и именно заради това не взеха участие в дербито с Левски и срещата-реванш от Лига Европа срещу Клифтънвил.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация