Пълен стадион за дебюта на Калиакра пред родна публика

09:21
Пълен стадион за дебюта на Калиакра пред родна публика
Стадионът в Каварна ще се пука по шевовете довечера. Калиакра приема Монтана в първия си домакински мач в "А" група. Моментът е исторически и затова хората не искат да го пропуснат. На стадиона ще има не само местни, но и фенове от цялата Добричка област.

Очаква се и много курортисти да разнообразят вечерта си с мача между Калиакра и Монтана. Треньорът Филип Филипов също ще е на трибуните, тъй като бе наказан от Дисциплинарната комисия на БФС. Той се изказа остро срещу съдията след победата над Славия в София в първия кръг на "А" група.

СХЕМИТЕ

Калиакра Каварна ще излезе в 4-4-1-1, като атаката ще води Иван Петков, активно подпомаган от Георги Филипов и Георги Станчев-Гонзо. В средата на терена отново се очаква конците да дърпат привлеченият от ЦСКА Светослав Петров и от Славия - Николай Петров.

Треньорът на Монтана Атанас Джамбазки залага на схема 4-4-1-1, като двойката в атака ще бъде Мирослав Антонов - Венцислав Христов.

КОНТУЗЕНИТЕ

Наказани в Калиакра няма, а с контузия е Антон Димитров. Монтана пък ще бъде без Венцислав Алдев, Ахмед Хикмет и капитана Даниел Гаджев. Под въпрос е бразилецът Луис Едуардо.

В ПРЕДИШНИЯ КРЪГ

Калиакра победи с 1:0 Славия в София, а Монтана падна с 0:1 у дома от Локо (Сф).

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация