Фабрегас: Спокойно, \"топчии\", оставам!

16:37
Фабрегас: Спокойно, \"топчии\", оставам!
Капитанът на Арсенал Сеск Фабрегас най-накрая сложи край на спекулациите около свой евентуален трансфер в Барселона и заяви, че ще остане в тима на "артилеристите" и през новия сезон.

Фабрегас се срещна с мениджъра си в Арсенал Арсен Венгер преди началото на Мондиала, за да помоли французина да му разреши да премине в Барселона. Испанският халф обаче не успя да стори това и Венгер отхвърли офертата на каталунците от 30 милиона паунда.

Сега стана ясно, че испанският национал ще остане на "Емирейтс".

"Първо, искам да се извиня на всички фенове на Арсенал, че не говорих за бъдещето си, но не знаех какво да правя до този момент", заяви юношата на Барселона.

"Не мога да отрека, че Барселона е атрактивна дестинация за мен. Това е отборът, в който се научих да играя моята игра, това е моят роден град, където са приятелите ми и семейството ми. Това е клуб, в който винаги съм мечтал да играя. Няма много играчи в света, които не искат да играят за Барселона. Имах много разговори с Арсен Венгер, и лични, и независимо, че тези разговори ще си останат тайна, заключението е, че Арсенал отхвърли две оферти на Барселона. Аз съм професионалист и напълно разбирам желанието на Арсенал да ме задържи", продължи Фабрегас.

Доста от играчите на Барселона заявиха надеждата си Фабрегас да акостира на "Ноу Камп", но решимостта на Венгер да не продаде капитана си се отплати. Докато Фабрегас сложи край на спекулациите около бъдещето си за близкото бъдеще, няма да бъде изненада ако Барса отново отправи оферта за него в края на този сезон.

Самият Фабрегас побърза да успокои феновете на Арсенал, заявявайки, че няма да прекара следващите девет месеца, чумерейки се за провала на трансфера си в Барселона.

"Дължа много на клуба, на мениджъра, на феновете и ще уважа тяхното решение, а след това ще се концентрирам върху началото на новия сезон с Арсенал. Мога да успокоя феновете, че всички преговори са приключени и съм изцяло фокусиран върху това да играя за Арсенал. Аз съм играч на този отбор и когато стъпя на терена, това ще е единственият клуб, за който ще мисля. Гледам към началото на сезона и искам да оставя спекулациите зад себе си", завърши капитанът на "артилеристите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Castello
07.08.2010 19:31

чета ви коментарите и се смея Барселона били гнусни... ами защо тогава, когато мосю Венгер ОТМЪКНА с обещанията си Сеск от "Ноу Камп" не го наричахте гнусен .. дори се наложи Барселона да сезира ФИФА за да бъдат изплатени компенсации, Барса си правели отбора от играчи на Арсенал АХАХхахаХа нелепо звучи, след като именно каталунски юноши акустират на Емирейтс. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ !!! Че Сеск обича Барселона и ще се върне там и това е само въпрос на време. Успех му пожелавам през насотящия сезон по-малко контузии и един щастлив финал на шамионатите, в които ще се състезава *smile*

rokera_henry
07.08.2010 19:12

sasedq, пак си неподготвен и вече ставаш смешен.. Защо да подписва нов договор, като преди година е подписал 5 годишен? аааа сигурно е подписал 5 годишен договор с Арсенал, защото иска да напусне клуба... как не се досетих аххаха *lol*

sasedq
07.08.2010 14:57

МИслите ли че сеск ще подпише нов договор с арсенал ? Ще си замине от там и арсенал няма да получат 1 стинка

yosutd
07.08.2010 00:01

Евалата на Венгер, че го наложи и направи нещо от него.Като се има на предвид, че не го наложиха в Барселона, незнам защо Фабрегас иска да играе за тях.Аз примерно не бих се навил за нищо на света, но не можем да знаем кво му е в главата.И все пак не е правилно да го задържат против волята му.Това със сигурност ще повлияе на играта му *wink*

blago_90
06.08.2010 20:54

...и на калъф като тебе е простено да пише тъпотии *thumb_up* Само Арсенал *beer*

gunter
06.08.2010 20:42

Чича ви Венгер знае кво прави.Върти барса на кутрето си просто *lol*

sasedq
06.08.2010 20:23

На гранд като Барса е позволено да се гаври с мишкатори като Арсенал.

Madoto_1
06.08.2010 19:56

ricky85 виж, че се гавря с феновете на Барселона *smile*.Как може да го е гнус от Барселона като на него те са му в сърцето и там ще си останат завинаги.Все пак не можеш да отречеш, че Барселона бяха доста нагли, на моменти и гнусни това лято.

radunchu
06.08.2010 19:44

Тоз пак каде иска да са набута при тез шибаняци *angry* *evil* *angry*

oziiii
06.08.2010 19:38

Тези шибаняци Барселона се си изграждат отбора от на Арсенал играчите, и са супер гадни мазни гнусни мръсни ЛЕПКИ да си е*ат майката вече го разконцентрираха Фабрегас и надали ще даде всичко от себе си за клуба... и е напълно разбираемо това нещо. То по големи ПЕДЕРАСИ от БАРСЕЛОНА НЯМА

ricky85
06.08.2010 19:14

До мъдото- "Първо, искам да се извиня на всички фенове на Арсенал, че не говорих за бъдещето си, но не знаех какво да правя до този момент", заяви юношата на Барселона.

"Не мога да отрека, че Барселона е атрактивна дестинация за мен. Това е отборът, в който се научих да играя моята игра, това е моят роден град, където са приятелите ми и семейството ми. Това е клуб, в който винаги съм мечтал да играя. Няма много играчи в света, които не искат да играят за Барселона. Имах много разговори с Арсен Венгер, и лични, и независимо, че тези разговори ще си останат тайна, заключението е, че Арсенал отхвърли две оферти на Барселона. Аз съм професионалист и напълно разбирам желанието на Арсенал да ме задържи", продължи Фабрегас. Айде сега кажи от къде разбра и къде пише, че Фабрегас го е гнус от Барса. Айде бъди коректен и не си измисляй глупости. *beer*

ricky85
06.08.2010 19:11

Madoto_1 Ти май не можеш да четеш а? Айде прочети статията хубаво и после пак коментирай. Иначе Фабрето да е жив и здрав и да продължава да играе на ниво.

Madoto_1
06.08.2010 18:57

ramosdabest нали знаеш, по-добрите и по-богатите винаги са с много повече самочувствие от по-скромните отбори.Фабрегас обаче показа, че явно и него го е гнус от тия свине от Барселона дето само реват за него!!!

ramosdabest
06.08.2010 18:47

ае ся селяните от барселона пак ше мрънкат и ше предлагат някви пари или играчи . *thumb_down*

Barca_fen112
06.08.2010 18:31

Нека остане, няма лошо. Ще видим обаче как ще му се отрази играта. Иначе на всички ни стана ясно какво е било положението в тези 3 месеца. Сеск иска в барса, барса го иска.Венгер не го пуска,а Сеск в уважание към тима остана. Само да не съм чул някой нагъл фен на Арсенал през сезона да каже нещо лошо по негов адре. *smile*

blago_90
06.08.2010 18:23

В крайна сметка има някаква справедливост на тоя свят *beer*

gunter
06.08.2010 17:35

каква по-добра новина за отбора.Сега остава да играе с цялото си сърце,не си мисли за следващото лято *thumb_up*

Marmaduke
06.08.2010 17:13

It is true we love you Captain Cesc will stay forever in our hearts ТоВа е Сеск Топчия ииИИИееееее

toncho_111
06.08.2010 16:59

а така а сега вси4ки които казваха 4е барца 6те земат фабрето !!! да млакнат това е НА6ия КАПИтАН CESC FABREGAS !