Ясен Петров: Трябва да бъдем нащрек и да работим усърдно

16:11
Ясен Петров: Трябва да бъдем нащрек и да работим усърдно
Старши-треньорът на Левски Ясен Петров заяви след изтегления днес жребий, който противопостави "сините" на шведския шампион АИК, че неговия тим ще продължи да гони целта си - влизане в групите на Лига Европа.

"С риск да повторя мнението си от предишния жребий, ще кажа, че независимо от името на съперника ние сме длъжни да ги преодолеем с оглед на една от основните ни цели през сезона, а именно да се класираме в груповата фаза на Лига Европа", заяви Петров.

"Определено това, че срещаме втори противник от Швеция за кратък период от време, може да се окаже полезно тъй като игровия им стил и физическите показатели на футболистите би трябвало да са сходни. Естествено, че последователността на мачовете срещу АИК е по-скоро плюс за нас, но както видяхме в снощния ни домакински двубой, един миг липса на концентрация може да ни изиграе лоша шега", допълни специалистът.

"Сигурен съм, че ролята на нашите привърженици отново ще бъде решаваща. В никакъв случай не трябва да обръщаме внимание на моментната форма на АИК, нека не забравяме, че те са актуалните шампиони на Швеция. От друга страна става дума за различен турнир, който без никакви съмнения е приоритетен за тях. Трябва да бъдем нащрек, отлично организирани като отбор и да работим усърдно в посоката по която сме тръгнали", завърши Ясен Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация