Костадинов: ТНС е по-слаб отбор дори от Клифтънвил

15:45
Костадинов: ТНС е по-слаб отбор дори от Клифтънвил
Какво да кажа за жребия... Напълно непознат съперник. Доколкото разбрах, ТНС май е отбор на по-ниско ниво от това на Клифтънвил”, заяви спортно-техническият директор на ЦСКА Емил Костадинов, цитиран от "Блиц".

“Ние обаче трябва да подобрим значително играта си, ако искаме да влезем в групите на Лига Европа. Не останах доволен от начина, по който подходихме на реванша срещу ирландците. Това за малко да ни изиграе лоша шега. Хубавото е, че в крайна сметка победихме, но сме длъжни да бъдем максимално концентрирани. Моето мнение, че ЦСКА тепърва ще става по-силен. Още повече, че треньорът Павел Дочев вече ще може да разчита на италианците Еспозито и Тибони, както и на ирландския нападател Килиан Шеридън. Холандецът Грегъри Нелсън вече е възстановен и очаквам в най-скоро време да се появи в игра. Ако не сега срещу Черноморец, то в следващия кръг”, каза още легендата на ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio961
07.08.2010 13:56

Ние сме на такова ниво че не трябва да подценяваме такива отбори дори и толкова слаби *sick*

raliza074
06.08.2010 19:56

Тоз май гледа само английското първенство-ТНС да 3-4 пъти по-добри от Клифтънвил.Има 3 национала в отбора им,а ми е и един от любимите.Дано се представят достойно срещу ЦСКА,но да отпаднат *beer* И костадинов да мисли първо!!! *wink*

krasenco
06.08.2010 16:03

Костадинов,първо се запознай,после говори!ТНС са отстранили Бохемианс,който са много по-добри от Клифтънвил *stop*