Дочев: Положителен жребий за нас, но не трябва да подценим уелсците

15:28
Дочев: Положителен жребий за нас, но не трябва да подценим уелсците
Старши треньорът на ЦСКА Павел Дочев заяви, че жребият е най-добрият, който можеше да се случи.

„Мисля, че жребият е най-добрият, който можеше да ни се случи. Трябва да не приемаме този мач, че сме 100% победители. Трябва да бъдем концентрирани. Не трябва да подценяваме съперника и да си свършим работата професионално”, сподели наставникът на „армейците”, пред "Гонг".

„За мен е важно да подходим сериозно към този съперник. За мен всеки един ден, в който работя с момчетата е плюс. Имаме нови футболисти, които трябва да ги приобщим най-бързо”, добави старши треньорът на ЦСКА.

„Имаме един голям шанс отборът да се стабилизира и без проблеми да преминем през този кръг. Това, което вчера се случи трябва да ни бъде за урок. Ние ще си вземем нашите поуки, но за мен е важно, че успяхме да реагираме и да победим. Не трябва да се забравя, че Клифтънвил отстрани третия в хърватското първенство”, допълни Дочев.

„Беше корав и твърд отбор. Искаме на всяка цена да имаме добър резултат срещу Черноморец. За това кратко време трябва да се концентрираме и в неделя да бъдем в добро състояние, за да победим”, каза още Павел Дочев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация