Гонзо: Срещу АИК ще имаме нов дефанзивен халф

15:21
Гонзо: Срещу АИК ще имаме нов дефанзивен халф
Спортно-техническият директор на Левски Георги Иванов разкри, че Левски ще има нов дефанзивен халф за предстоящите мачове с АИК Стокхолм.

Гонзо остана доволен от жребия на "сините":

"Не вървят добре в класирането, до колкото знаем, но това не трябва да ни успокоява. Ще подходим по най-сериозния начин. Надяваме се да преодолеем тази битка, която ни предстои."

"В тази фаза едва ли има слаб отбор, който можеше да ни се падне. Но мисля, че този отбор е приемлив, защото сме убедени, че Калмар са по-добри", допълва Иванов.

"Хубаво е, че се разминахме с Трабзонспор, от който най-много се притеснявах. Мисля, че щеше да се справим, с който и да е от останалите отбори”, допълни Гонзо.

„Почти сигурно ще вземем футболист на тази позиция. Имаме вариант, който ще ни свърши работа. За чужденец става дума, не мисля, че българин би ни свършил работа”, разкри Георги Иванов в ефира на Ринг бг.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cristian0
07.08.2010 18:53

Huku Не забравяй,че АИК са шампиони и доколкото знам не са продавали никой от шампионския си отбор просто тая година нещо не им върви и ние не трябва да се успокояваме от това,че са предпоследни *stop* Иначе и аз мисля ,че Калмар са по-силни от тях и Левски ако подходят сериозно няма да имат проблем с тях...а въпреки това 5:2 за мене имаха проблем с Калмар около 85-тата мин...А да водиш 3:2 85 мин на реванша на собсвен терен при 1:1 в първия мач..мисля,че никой неможе да е сигурен в класирането

Huku
06.08.2010 22:03

АИК са пред изпадане. В средата на първенството те са предпоследни.