Дочев: Момчетата се страхуваха да не се изложат

12:23
Дочев: Момчетата се страхуваха да не се изложат
Наставникът на ЦСКА Павел Дочев разкри, че неговите възпитаниците са се страхували да не се изложат срещу Клифтънвил вчера и затова са играли много плахо и дори имаше опасност да загубят от скромния си опонент.

"Мисля, че проспахме изцяло първото полувреме, оттам стана и много тежък мачът. После става много трудно да превключиш. Говорихме точно за тези неща преди мача да не ги правим. В крайна сметка се случи точно обратното.

Най-важното е, че продължаваме, такива са тези мачове. Клифтънвил показа в предния кръг срещу хърватите, че не е случаен тим. Показа, че няма да е лесно да ги победим. Но успехът за нас бе задължителен. Корав отбор. Но проблемът беше при нас, тъй като подценихме противника, особено през първото полувреме.

От психологична гледна точка, това е един мач, който можеш само да загубиш. Момчетата бяха страхливи, имаше страх да не се изложат. Проблемът бе психологически.

Загубата от Левски също не ни дава самочувствие. Имаме много работа във физически и психологически аспект.

Определено Томи Костадинов ме изненада много приятно, както той така и Дечев. Може би често ще започнем да ги виждаме в игра.

При всяко положение целта пред нас е влизане в групите на Лига Европа. Знам, че е трудно, но човек трябва да има високи цели, за да постигне нещо. В момента, както играем, не сме дорасли за тези неща. Нас ни чака много работа, това ми е пределно ясно.

Двамата италианци ще се включат утре с отбора, те вече трябва да се върнали в България. Може да видим някой от тях титуляр още в следващия кръг. Ще реша когато ги видя как тренират", сподели наставникът, цитиран от "Гонг"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUtdTillidie
06.08.2010 14:15

Че те не се ли изложиха бе , тоя има еба*ти измъчения вид , все едно е стоял в затвор със секс маняци . *lol* *lol*