Турци и руснаци дойдоха на Герена за Жоазиньо

12:00
Турци и руснаци дойдоха на Герена за Жоазиньо
Скаути на турски и руски клубове дойдоха на мача Левски - Калмар снощи, за да оглеждат играчи на сините за трансфери, пише "7 дни спорт".

Цел №1 беше бразилецът Жоазиньо, който в момента е считан за най-скъпия играч на сините с цена над 1 млн. евро. Другите, към които има интерес, са защитниците Веселин Минев и Йордан Милиев.

Жоазиньо е обект на интерес от страна на Спартак Налчик и Сибир, които следят от доста време изявите на бразилеца в Левски. Другият, който сините могат да продадат срещу по-висока сума, е македонският национал Дарко Тасевски. И двамата с Жо почнаха като титуляри снощи.

Още няколко футболисти са предложени на скаутите за продажба в чужбина. През юни сините трансферираха в Турция Хичо и Сърмов.

За възможна продажба на един от играчите разкри лично собственикът на клуба Тодор Батков на тренировката в сряда. Батков добави, че ще бъде привлечен и нов футболист.

Той най-вероятно ще бъде дефанзивен халф, тъй като сините търсят още един играч на този пост. Трансферът ще бъде осъществен, но само ако Левски стигне в плейофите за Лига Европа, съобщиха от клуба преди реванша с Калмар снощи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kolio_vg
06.08.2010 13:23

Батков да го маха тоя 1 милион не е малко за тоя некадърник и да земе за тия пари някой кадърни българи като Младенов