Гонзо: Мачове като този с Калмар са вредни за здравето

11:23
Гонзо: Мачове като този с Калмар са вредни за здравето
Спортно-техническият директор на Левски Георги Иванов заяви, че е щял да получи удар по време на мача с Калмар.

Мисля, че отборът игра добре, но още един такъв мач и феновете, които са на трибуните и ние ще получим удар. Радващото е, че показахме една добра игра, че в Левски се работи сериозно”, сподели Гонзо, цитиран от "Дарик".

Показахме, че Левски вече има стил и вървим нагоре. Радваме се, че хората ни подкрепят. Трябва човек да влага цялата си енергия, за да постигаме целите си. Всички работим по най-добрия начин”, добави Иванов.

„Днес феновете бяха уникални. Всички футболисти, които сме взели са играчи с класа. Тази година, която премина бе пречистваща. Аз искам футболисти, които аз гарантирам, че ще свършат работа. Не искам да взимаме футболисти, колкото само да се каже, че сме взели някой”, допълни спортният директор на „сините”.

„Ако намерим необходимият футболист, ще го вземем задължително, но изборът е все по-труден. Мислим за предстоящите мачове, а не за продажба. Ако продадем някой играч, ще бъде такъв, на когото не разчитаме. Левски има сили да се справи с всеки съперник от непоставените. Ако задържим това ниво, мисля, че няма да имаме проблеми”, каза още Георги Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари