Шведите проплакаха: Не сме свикнали да играем със силни отбори като Левски

11:01
Шведите проплакаха: Не сме свикнали да играем със силни отбори като Левски
Помощник-треньорът на Калмар Жил Стиле заяви, че Левски заслужено продължава в следващата фаза на Лига Европа, а неговият тим не е свикнал да играе срещу толкова силни отбори.

"Поздравления за Левски, по-добрият отбор от двата мача продължава", заяви Стиле.

"Разочаровани сме, че не се възползвахме от положенията си. Трябваше да направим 3:3, когато имахме възможност. Головете на Левски дойдоха след наши грешки. Последните две попадения не ги коментирам, тъй като се бях втурнали да изравняваме и се оголихме отзад", продължи Стиле.

"Не сме свикнали да играем срещу толкова силни отбори като Левски. В един момент от мача обаче част от техните играчи си помислиха, че мачът е свършил и ние го използвахме", завърши помощник-треньорът на шведския тим.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BoBi_Levskara
06.08.2010 19:51

Вярно е че в 1 момент някои от нашите играчи си помислиха че мача е свършил.Аз лично някъде около 80 та минута при 3-0 бях напълно сигурен че продължаваме, след 5 минути като проверих и видях 3:2 лощо ми стана.Веднага си помислих най-лошото ама след 4-тия гол камък ми падна от сърцето. *thumb_up*

Sevliotok
06.08.2010 14:36

Винаги съм твърдял че феновете на по-добрия отбор се заяждат по-малко с противника и съответно са по-възпитани...аз съм от ЦСКА.

ManUtdTillidie
06.08.2010 13:38

Еми трябва да поиграете с ЦС*КА , те са на ниво аматьори! *lol* *lol*