22 месеца чакат дузпа в Балчик

08:59
22 месеца чакат дузпа в Балчик
Хитът в Източната "Б" група Черноморец Балчик не е получавал право да бие дузпа от 22 месеца, заяви вчера треньорът Радостин Димов. Той смята, че тимът му трябва да кандидатства за книгата на рекордите "Гинес" по този параграф, тъй като едва ли има друг професионален клуб в света, оставен без дузпа толкова време.
В Балчик, който обяви бюджет от 1 млн. лв. за този сезон и направи много силна селекция, отчитат и това, че за последните две първенства срещу тях са дадени шест дузпи.

Треньорът Радостин Димов не гори от желание рекордът да бъде подобряван с всеки изминал кръг, а просто се надява тимът му да бъде изравнен с другите отбори.

- Не е нормално вече две първенства да не ти дават дузпа, а ситуации не липсват. Дори и срещу Брестник тимът ни трябваше да получи право да бие наказателен удар - каза Димов.
За гостуването срещу Дунав (Рс) треньорът ще може да използва защитникa Николай Костов, който се възстанови от травма в първия мач. Не така стоят нещата с друг бранител - Станислав Иванов, който все още лекува контузия. Тимът пътува днес за Русе, където ще отседне на базов лагер в комфортен хотел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

winn3rbg
06.08.2010 09:32

Хах, ами 8 години без да свирят дузпа срещу лефски на герена *sick* *thumb_down*