Берое сложи по 10 лв. за Литекс

08:57
Берое сложи по 10 лв. за Литекс
Ръководството на Берое се видя в чудо за първия шампионатен мач в "А" група срещу Литекс в неделя. Заралии се принудиха да обявят входна цена от 10 лева за феновете, които искат да си купят билети от касите на стадиона в деня на мача, информира  "7 дни спорт".

Оказа се, че администрацията на клуба била ангажирана с цялата олелия около мачовете в Лига Европа и забравила да поръча отпечатване на билети за новия сезон. Така в Берое в момента разполагат само с данъчно заверени пропуски от 10 лв., останали от мача с Рапид в София. Феновете имат възможност да влязат и с билети от по 3 лв., но само ако ги купят от офисите на Булсатком. На тях данъчната обработка се извършва направо в касата. На стадиона обаче ще се продават само билети от по 10 лв., така че, който иска да влиза на по-ниска цена, трябва да си купи пропуск от Булсатком.

Имаме само трима души администрация, които бяха натоварени с много работа покрай мачовете с Рапид и са пропуснали да поръчат билети, обясниха от клуба. За следващите мачове на Берое билетите ще бъдат на досегашните ниски цени, уточниха още от ръководството.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари