Красимир Балъков: Мачовете с ЦСКА и Левски са нещо по-специално

15:50
Красимир Балъков: Мачовете с ЦСКА и Левски са нещо по-специално
Mениджърът на Черноморец Бургас Красимир Балъков заяви, че мачовете с ЦСКА и Левски са нещо по-специално преди гостуването на "армейците" от 2-ия кръг на "А" група в неделя от 21:00 часа на стадион "Васил Левски".

" ЦСКА и Левски са си извоювали позициите на грандове и мачовете срещу тях се очакват с нетърпение от всеки отбор. Отиваме да играем със самочувствие, желание и без страх, но с нужния респект. Ние сме тръгнали да гоним по-високи цели и трябва да се разделим с нагласата на провинциалните отбори. Подобни мачове могат да ни послужат да си извоюваме по-голям авторитет и име в българския футбол. Това се опитвам да внуша през цялата седмица на моите футболисти", коментира Балъков.

Специалистът не се притеснява от факта, че не познава новите италианци, които може да дебютират за ЦСКА срещу "акулите".

"И в ЦСКА сигурно още не знаят на какво са способни новите им играчи. Ние сме готови на всичко. Не съм привърженик на защитната тактика, но самият мач може да ни накара да я използваме в името на успеха. С треньора на противника Павел Дочев се познаваме отдавна и извън футбола сме приятели, но в официалните мачове приятелството ни ще остане встрани. И на него, както и на мен ми трябваше време да се интегрирам в българската действителност, защото нещата не могат да се променят като с магическа пръчка от днес за утре. Срещу ЦСКА ще се опитаме да се представим по най-добрия начин и ако може да извоюваме пълен успех, а ако не – поне частичен", заяви още Балъков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Nikinson
05.08.2010 16:23

Мачовете с ЦСКА и Левски са нещо по-специално -да това ти са ЕВРОПЕЙСКИТЕ мачове...Колко още време ,нерви и пари трябва да прахосаш... *thumb_up*